fredag 18. februar 2011

Puh.

Wow. Igår var en bra dag. Dritgøy.

I totiden ankommer vi Parkteateret. Utstyret bæres inn, og en stor mengde saltstenger konsumeres backstage. Deretter gjør vi et intervju med NTB, og tar litt bilder i cafeen der. Lydprøve. Lyden blir bra, og alle er fornøyd med monitoringen. Enda mer saltstenger backstage. Deretter starter Universals bylarm-kick-off-fest. Vi entrer scenen. Spiller tre låter. Av en eller annen merkelig grunn er vi ikke nervøse i det hele tatt (hva skjer???). Det går veldig fint. Kick.


Deretter blir det litt stress. Vi har altså rundt et kvarter på å pakke sammen utstyret, og komme oss bort til lydprøve på Gamla. Det går heldigvis fint, med god hjelp fra foreldre og spesielt Edgar, og lister laget på google docs over hver enkelts oppgaver.


På Gamla møter vi Forza. Skikkelig hyggelige, og ikke minst flinke folk. Vi spiser kyllingsalat. Lydprøve. Atter en gang er vi kjempefornøyde med lyden. Creds til Jan Lydmann.


Vi sitter backstage. Venter. Går på do sånn tusen ganger. Vebjørn mister in-ear-proppen sin... Lydverket kommer og gjør et live intervju med oss (http://www.nrk.no/lydverket/forhandsprat-med-forhandshype/). Haha, gøy.


Nå. Tid for konsert. En mann presenterer oss, og vi går ut på scenen. Og herregud, sjokk! Dritmange folk i salen. Gamla er helt fullt (etterpå fikk vi høre at de måtte stenge dørene). Kick deluxe. Ah, det var så gøy. Jeg vil huske de 25 minuttene på scenen lenge, lenge. Det var som en drøm. Folk klappet, og stemningen var dødsbra. Takk bylarm, for at vi får være med på dette. Virkelig en opplevelse.


Da vi skulle gå derfra ble vi stående litt utenfor, men da det ble kaldt, ønsket vi å gå inn igjen. Da ble vi stoppet i døren, fordi det var tjueårsgrense på stedet. De visste at vi var 16. Haha.


I dag morges våknet jeg klokken ni (ja, fri fra skolen idag), og ved frokostbordet lå både VG og Dagbladet oppslått på sider med bilde av et visst band kalt Sassybeat på. Og det var helt utrolig gøy å lese anmeldelsene! Ble så glad. Ah, herregud, dette er virkelig overkult.


Nå gleder vi oss bare veldig mye til lørdag! Da skal det spilles to konserter til. En klokken ti på fem under Statoilpris-utdelingen, og en klokken åtte på Sentrum Scene. Kjempegøy!

Ingen kommentarer:

ShareThis