onsdag 16. februar 2011

Nå.

Hei!

Uh, tiden går fort. By:larm starter imorgen, folkens. Imorgen. Siden forrige bloggpost har det skjedd en del. For yey, vi har nemlig sluppet singel. «The Mouse and the Bear» er nå tilgjengelig på både Spotify, Wimp og iTunes, så check it out! Det er utrolig hyggelig og stas med så mange positive tilbakemeldinger på singelen. Det er vår første singel, og det at den har blitt P3- listet og fått god mottagelse er stort.


Nå: By:larm. Det blir dritgøy, og det blir spennende. Vi skal spille fire konserter. To imorgen, og to på lørdag. Det blir antageligvis noen ganske hektiske dager. Men ah, jeg gleder meg. Sommerfuglfest i magen.


På fredag var det et dobbeltsideoppslag med Sassybeat i Dagbladet. Vi var et av fire bylarmband som ble nevnt. De tre andre bandene var Honningbarna, Rumble in Rhodos og Young Dreams, så vi var i fantastisk godt selskap. Stas. Photoshooten med Dagbladet foregikk på skolen vår (Rud).


Ellers har vi gjort masse spennende ting siden forrige bloggpost. Vi har blant annet vært på photoshoot, gjort intervjuer og øvd masse.


Vi fikk terningkast i VG på fredag! Supergøy. "Sofistikert og moden pop....Knut

Schreiner har produsert, og hans øre for rustikke og klassiske grep høres godt ....den

sørgmodige teksten ledsages av en melodi som formelig skriker ABBA! De nevnte svenskene hadde ikke skjemtes av å ha denne i katalogen sin". Overveldende!


Og i Dagbladet igår. Fem der også! Dette er så sykt gøy. «Ung Asker-trio, allerede sirklet inn som Bylarm-håp..... imponerende tidløs pop..... Spenningen mellom mørkt og lyst, tungt og lett kommer til uttrykk i stemmeduellering fra trioens 16 år gamle jenter. Her er det definitivt noe.»


Og i Aftenposten:




OG FOLKENS! Vi er booket på Rockefeller (http://www.musikknyheter.no/news/7755 ) første mars, og Slottsfjell (http://www.slottsfjell.no/2011/02/08/bylarm-aktuelle-artister-klare-for-slottsfjell/ ) til sommeren. Det blir supert.


Ellers kom Kulturnytt P2 og intervjuet oss på skolen på mandag. Det var gøy. Intervjuet ble gjort i gangen på skolen + i kortimen. Haha. Her er link til artikkelen. Du finner radiointervjuet der også. http://www.nrk.no/kultur-og-underholdning/1.7507128. Og yey. Folka i bakgrunnen er altså trinnet vårt på Rud vgs. Cool.


De to siste dagene har gått med til pre prod på Radar Scene. Igår kom Knut, Harald, Silje fra Universal + TV2 også. Det var kult. Og veldig hyggelig! Dere må se på TV2nyhetene ikveld klokken 21. Tror det var da innslaget skulle komme.


Vi blogges!

1 kommentar:

Pepe Alpargatas sa...

Wow! Det "er" bare så kult å høre på "Sassybeat"!
Det er så imponerende hvordan dere plasserer enkle harmonier i uortodokse og nyskapende mønstre. Jeg føler virkelig at jeg blir truffet av hvordan den intuitive låtskrivingsprosessens naivistiske preg former en idyllisk og utopisk virkelighet som blir som en energisk kilde til høykonsentrert selvrealisering.

ShareThis